Sayfalar

16 Aralık 2013 Pazartesi

Dilsiz Şeytan








"Haksızlık karşısında susanın dilsiz şeytan olduğunu bilenler."


Bizzat dilsiz şeytan olan milletin vekili tarafından yapılan açıklamada yer alan ibretlik ufacık bir kesit. Hangi milleti nasıl temsil ettiği bilinmeyen ve özgür iradesi ile karar alamaya ve gerçek efendisini unutan bir vekil.  


"Amacım doğru işler yaptığını düşündüğüm bu siyasi harekete mütevazı bir katkı sunmaktı." 


Milletvekili maaşı ve ülkemizin değerli futbolcularından biri olarak kazandığı para ile geçinemediğinden mütevellit, futbol yorumculuğu yaparak bu harekete inanıyorum ki son derece büyük katkılarda bulunmuştur. Grup toplantılarına dahi katılmayan, milletini değil pamuk sıcağını düşünen, kuru kalabalık yaratanların arasından en meşhur olanı. İnsanlar aylar önce hakları, özgürlükleri, gelecekleri için seslerini çıkarmak için sokaklara döküldüğünde; onları terörist ilan eden iktidara sesini çıkarmayan, boynuz kulağı geçince ne yapacağını şaşıranların samimiyetsizlikleri ile karşı karşıyayız.

Güçlendikçe kendinden olmayanı yok etmeye ant içmiş iktidarın başı ise kan kardeşi ile belada olsa dahi, yalan propagandalarına hız kesmeden devam ediyor.


"Vizesiz AB için tarihi imza atıldı."


Evet yeni oyunumuzun adı "Vize". Yandaş medya tarafından büyük bir başarı ve tarihi olay gibi aktarılan bu anlaşma aslında bizlere vizesiz bir avrupa sunmuyor. Geri kabul anlaşması adı altında avrupa'da yakalanan göçmenler eğer son olarak ülkemizde bulunmuş ise tüm masrafları tarafımızdan karşılanarak topraklarımızda misafir edilecekler. Bu tarihi anlaşma sözüm ona vizesiz avrupanın kapılarını bize açacakmış. Kör edilmiş yurdum insanı elbet başbakanı'na inanacaktır. Fakat bu ülkeyi bu noktaya taşıyan sadece iktidar partisi değil, yıkıcı olmaktan öteye gidemeyen beceriksiz muhalefetten başkasıda değildir. Ne yazık ki ülkemizde muhalefet, bu iktidara koltuk değneği olmaktan öteye geçemiyor. Avrupa'nın arka bahçesi, Abd'nin küçük eniştesi haline gelmiş iken kendi çöplüğünde saltanat sürenler kokuşmuşluk içerisinde daha ne kadar sürdürebilecek oyunlarını izleyip göreceğiz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder